Actief ouder worden

Ouder worden in de stad, dan voel je je weer jong. In de wetenschap heeft dit populaire fenomeen zelfs een naam: urban ageing.

Actief ouder worden

Omdat de liefde voor de stad nooit is vergaan

Actief ouder worden. Het is een nieuwe fase die is ontstaan doordat we steeds ouder worden en langer gezond en fit blijven. Veel mensen – ouders – besluiten daarom terug te verhuizen naar de stad als de kinderen het huis uit zijn. Omdat de liefde voor het stadsleven nooit is vergaan. Ontbijten buiten de deur, struinen over de markt en een abonnement op musea en theater.

 

Maar ook op woongebied sluit de stad perfect aan op deze nieuwe levensfase. Een iets kleiner thuis, maar nog meer gericht op de toekomst, persoonlijk comfort en luxe.

De stad is age-friendly. Van alle gemakken voorzien en dichtbij alle voorzieningen. De supermarkt, tandarts en huisarts op loopafstand, het openbaar vervoer op iedere hoek van de straat.

 

Bij Brecheisen voelen we veel voor jouw nieuwe stap. Sterker nog: we hebben diverse makelaars die recent dezelfde trek terug naar de stad hebben gemaakt. En wat is er beter dan advies van een ervaringsdeskundige?

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Vind jouw ideale stadswoning bij Brecheisen

Beschikbaar
207 m2
438 m2
6 kamer(s)
Beschikbaar
105 m2
139 m2
5 kamer(s)
Beschikbaar
140 m2
4 kamer(s)
Beschikbaar
122 m2
148 m2
5 kamer(s)
Beschikbaar
151 m2
98 m2
7 kamer(s)
Beschikbaar
36 m2
2 kamer(s)
Beschikbaar
56 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
61 m2
2 kamer(s)
Beschikbaar
144 m2
235 m2
6 kamer(s)
Beschikbaar
140 m2
127 m2
6 kamer(s)

Laat je ontzorgen door Brecheisen

Het is een moedige stap. Het huis verlaten waar je jaren als gezin hebt gewoond. Ook dat begrijpen we goed. Daarom zijn wij er voor jou met een volledig servicepakket om jouw zoektocht zorgeloos te laten verlopen. Van financiële begeleiding tot actieve aankoopondersteuning en het beste resultaat voor de verkoop van je huidige woning.

huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen
menu-shape