Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Commercieel medewerker binnendienst bedrijfsmakelaardij

Altijd al willen werken in de vastgoedsector en/of bedrijfsmakelaardij? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze binnendienst komt versterken. Ben jij klantgericht, weet jij van aanpakken en ben je administratief sterk? Dan is Brecheisen Bedrijfsmakelaars in Utrecht de juiste plek voor jou!

Jouw werkzaamheden

De functie ‘Commercieel medewerker binnendienst’ is te divers om in één titel te vangen. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt en het (telefonische) visitekaartje voor onze opdrachtgevers en relaties. Dit zijn onder andere institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, notarissen, huurders of kopers. Je krijgt te maken met verschillende koop- en huurdossiers, taxatierapporten en huisvestingsvraagstukken. Jij weet de juiste vragen te stellen, denkt altijd meerdere stappen vooruit en grijpt uitdagingen met beide handen aan.

Je ondersteunt onze bedrijfsmakelaars en bent verantwoordelijk voor het agendabeheer, facturatie, samenstellen van verkoop- en verhuurbrochures, opmaken van huur- en koopovereenkomsten, en het beheren en aanmelden van vastgoedobjecten in het CRM systeem. Jij krijgt een voldaan gevoel zodra je het verschil hebt gemaakt voor je collega’s en de opdrachtgevers en alles onder controle weet te houden. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid om grotendeels je eigen werk te organiseren en tijdslijnen te bewaken.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Daarnaast:

 • MBO 4 opleiding en/of HBO werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaar (parttime vanaf 3 dagen is bespreekbaar);
 • Commercieel en hands-on mentaliteit;
 • Werkt secuur en georganiseerd;
 • Ervaring met secretariële en administratieve werkzaamheden is een pré;
 • Woonachtig in de regio Utrecht.
Wat bieden wij jou?

Geen plek zoals hier! Je komt te werken op de afdeling bedrijfsmakelaardij bij Brecheisen Makelaars in het hart van Utrecht aan de Maliebaan. Daarnaast:

 • Een leuk en hecht team waar je jezelf kan ontwikkelen;
 • Een passend salaris (afhankelijk van je ervaring) en een bonusregeling;
 • Goede pensioenvoorwaarden;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Leuke teamactiviteiten en buitenlandtripjes.
Waar ga je werken?

Wij zijn een toonaangevende makelaar in de regio Utrecht met kantoren in Utrecht, Houten, Vleuten / De Meern, Leidsche Rijn en Amersfoort. Wij zijn actief in de bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij en financiële dienstverlening.

Soliciteren

Wil je onderdeel uitmaken van ons top team en ben je woonachtig in de regio Utrecht? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief t.a.v. Marco van Diggelen naar bedrijven@brecheisen.nl.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-2331116.

Beste recruiter, we snappen je enthousiasme, maar we stellen je acquisitie niet op prijs.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape