De trek naar buiten

Van binnen naar buiten. Een mooi huis met groene tuin of appartement met een knus balkon. Buiten de stad. Dat is woongeluk.

De trek naar buiten

Buiten als belangrijkste woonbehoefte

Als de pandemie ons een ding heeft opgeleverd is het wel dat we het hebben van een ‘buiten’ enorm zijn gaan waarderen. Met name als je in een klein stadsappartement woont of een woning zonder tuin bezit, heb je gemerkt dat je even terugtrekken in de tuin of op je balkon een belangrijke woonbehoefte is. Zeker als je een aantal dagen in de week thuis werkt.

 

Bij Brecheisen begrijpen we als geen ander dat je op zoek bent naar een rustig plekje buiten de stad mét ruimte. Groter wonen voor minder geld, geen lawaaierige straten ‘s avonds laat en altijd de natuur om je heen. De reuring en actie was toen, nu is de tijd rust en regelmaat. Vrijheid en oneindig buiten spelen. De jeugd die we onszelf en onze kinderen allemaal wel gunnen.

 

En dat kan. In de binnenstad van Utrecht zelf als in een van de omliggende nieuwbouwkernen of landelijk geleden dorpen.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Vind jouw ideale buitenplek bij Brecheisen

Beschikbaar
207 m2
438 m2
6 kamer(s)
Beschikbaar
105 m2
139 m2
5 kamer(s)
Beschikbaar
140 m2
4 kamer(s)
Beschikbaar
122 m2
148 m2
5 kamer(s)
Beschikbaar
151 m2
98 m2
7 kamer(s)
Beschikbaar
36 m2
2 kamer(s)
Beschikbaar
56 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
61 m2
2 kamer(s)
Beschikbaar
144 m2
235 m2
6 kamer(s)
Beschikbaar
140 m2
127 m2
6 kamer(s)

Al nagedacht over je financiering?

Of je nu starter bent en je huurappartement in de stad wil verlaten of doorstromer bent die zijn overwaarde wil verzilveren, om als koper succes te hebben is het belangrijk je mogelijkheden vooraf goed in kaart te brengen. Want als je precies weet wat je kunt en geen financieringsvoorbehoud nodig hebt, ben jij een zéér interessante koper.

huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen
menu-shape