Je huis verkopen in Utrecht

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

Je huis verkopen in Utrecht

Een plek waar je je écht thuisvoelt: dat is de betekenis van een ’thuis’. Het is ontzettend belangrijk dat jij je thuisvoelt op de plek waar je woont. Voldoet je huidige woning aan al je wensen of heb je nog een paar dromen op je woninglijstje staan? Dan is het tijd om je dromen achterna te gaan! Je huis verkopen in Utrecht, je huis verkopen in Zeist, je huis verkopen in Houten en ga zo maar door; Brecheisen is de makelaar die je moet inschakelen voor het verkopen van je huis in de omgeving Utrecht.

Je huis verkopen in Utrecht doe je via Brecheisen

Je makelaar bij Brecheisen stelt altijd een uniek verkoopplan op voor jouw woning: het bedrijf weet als geen ander dat ieder huis anders is. Dit plan wordt in tien stappen voltooid. De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een makelaar naar keuze. Bij Brecheisen kies je namelijk altijd je eigen makelaar. Zo blijft de verkoop van je huis persoonlijk en kun je altijd bij één persoon terecht voor al je vragen. Samen met je uitgekozen makelaar wordt een tactiek samengesteld om je huis zo snel mogelijk te verkopen.

Snel je huis verkopen in Utrecht

Brecheisen zorgt hierbij voor een totaalpakket dat aan eventuele kopers kan worden laten zien: prachtige foto’s van het interieur en exterieur van je woning. Dit promotiemateriaal wordt samengesteld door een professioneel team van adviseurs, fotografen en stylisten. Ook wordt je woning meegenomen in de mailing van Brecheisen én in het fysieke magazine van de makelaardij. De database van Brecheisen bestaat uit meer dan 15.000 woningzoekenden, dus moet je je voorstellen hoeveel mensen je woning te zien krijgen! Interesse in een samenwerking met Brecheisen? De makelaardij is ook in te zetten bij je huis verkopen in Nieuwegein of bij de verkoop van je woning in andere plaatsen rondom Utrecht.

menu-shape