Omschrijving

IN VERKOOP | Diverse appartementen beschikbaar!

Nieuwbouwproject Bellevue | Fase 2 omvat 82 starters appartementen met een koopsom vanaf € 215.000,- v.o.n.*. De appartementen zijn onderverdeeld in de types Petite en Moyenne. Dit zijn studio's en twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 28 tot 80 m². Welk type appartement past bij jouw woonwensen? Op de projectwebsite (bellevue-utrecht.nl) tref je alle verkoopdocumentatie aan en de actuele beschikbaarheid van de appartementen. Vragen of interesse? Laat het één van de betrokken projectmakelaars weten, zij helpen je graag verder.

Inschrijven voor de appartementen geschiedt digitaal en is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de eerder genoemde projectwebsite. Heb je ingeschreven op een beschikbaar bouwnummer? Dan neemt één van de projectmakelaars zo snel als mogelijk contact met je op.

ZELFBEWONINGSPLICHT Er geldt een zelfbewoningsplicht voor de appartementen van type Petite en Moyenne. Als koper mag je een appartement enkel verhuren aan eerste- of tweedegraadsfamilie (ouders, kinderen, broers en zussen).

---

Verspreid over het Klifgebouw in Bellevue vind je de 41 studio’s en twee-/driekamerappartementen van het type Moyenne. Variërend in gebruiksoppervlakte van circa 58 m² tot 88 m² en in prijs vanaf € 450.000,- tot € 495.000,- vrij op naam. Ben jij straks de gelukkige koper van een woning van het type Moyenne? Dan staan er elektrische deelauto’s voor je klaar. Dat scheelt kosten én is beter voor het milieu. De meeste woningen van Moyenne beschikken niet over een eigen parkeerplaats (met uitzondering van een aantal woningen). Alle appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk in de badkamer en hebben door de gehele woning comfortabele vloerverwarming. Maak kennis met de appartementen type Moyenne of bekijk de flyer.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 450.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 58 m2 tot 88 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape