Omschrijving

IN VERKOOP!

Het nieuwbouwproject 'BELLEVUE FASE 2' is in verkoop. In deze fase komen 82 startersappartementen vanaf €215.000,-* vrij op naam. Dit zijn de types Petite en Moyenne. Dit zijn studio's en twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 28 tot 80 m².

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (bellevue-utrecht). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

---

Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan de oever, haast de nieuwe stadsgracht van Utrecht genoemd worden. Op deze plek in Leidsche Rijn ben je werkelijk dichtbij alles. Het authentieke stadscentrum, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue biedt ruimte aan 163 koopappartementen, verdeeld over 3 unieke gebouwen.

LOCATIE
Dat Bellevue goed bereikbaar is, staat voorop. Het is slechts een kwartier fietsen naar het centrum van Utrecht. Met station Leidsche Rijn op loopafstand ben je binnen 5 minuten met de trein op Utrecht Centraal. Ook de bus brengt je vanaf hier naar alle omliggende wijken en plaatsen. Reis je liever met de auto? Binnen no-time ben je op de A2.

WONEN IN HET GROEN
Door de trapsgewijze architectuur, grote binnentuin en collectieve beplanting in en aan de buitenruimtes, gaan de appartementen in Bellevue op in het groen. Hier is genoeg ruimte om medebewoners te ontmoeten. Met elkaar iets ondernemen? In de eetbare tuin kunnen jullie gezamenlijk voedsel verbouwen en de speelheuvels zijn geschikt voor sport en spel. De watertuin zorgt voor de nodige verkoeling tijdens zomerse dagen.

Kenmerken BNR. K-5-14
- Woonoppervlakte van circa 51 m2
- Ideale woning voor starters
- Toegang tot de gezamenlijke fietsenberging
- Energiezuinige woning
- Buitenruimte van circa 19 m2
- Voorzien van vloerverwarming

*Inkomensgrens & Regeling KoopStart
Voor de appartementen van woningtype Petite geldt een inkomensgrens van een (gezamenlijk) belastbaar inkomen van maximaal € 65.000,-. 36 appartementen van woningtype Petite vallen onder de Regeling KoopStart van Stichting OpMaat.

Tip! Voordat je een keuze voor een appartement maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden. Laat bij een hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren.

Zelfbewoningsplicht
Er geldt een zelfbewoningsplicht voor de Petite en Moyenne appartementen. Als koper mag je een appartement enkel verhuren aan eerste- of tweedegraadsfamilie (ouders, kinderen, broers en zussen).

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 240.000 v.o.n.

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  51 m2

 • Inhoud

  153 m3

 • Aantal kamers

  2

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2025

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd, driedubbel glas, hr glas

 • Verwarming

  Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie, aardwarmte

 • Warm water

  Elektrische boiler eigendom

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape