Omschrijving

***VERHUURD***

Camposdreef - 13 Huurappartementen

CAMPOSDREEF
Het nieuwbouwcomplex aan de Camposdreef bevindt zich in een parkrijke omgeving. Het gebouw bestaat uit 13 huurappartementen. Je hebt de keuze uit een 2 of 3-kamer appartement. De appartementen variëren tussen de 64 en 68 vierkante meter.

LIGGING
In een parkrijke omgeving wordt er in samenspraak met de buurt een schitterend huurappartementencomplex gerealiseerd. Het gebouw aan de Camposdreef ligt op loopafstand van winkelcentrum Overvecht. Lekker tot rust komen aan rivier de Vecht? Of gezellig een drankje doen in de binnenstad van Utrecht? Met 10 minuten fietsen sta je op de Neude.

OPLEVERINGSNIVEAU
De appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking voorzien van een pvc vloer, luxe sanitair en een keuken met apparatuur (elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap, magnetron en vaatwasser.

Energielabel A! De huurappartementen zullen vanuit de richtlijnen van de nieuwbouw worden ontwikkelt. Buiten dat het gebouw er voor het oog al schitterend uitziet zullen de appartementen ook nog eens energiezuinig zijn. De appartementen hebben een EPC van 0 en een GPR van 8. Deze factoren zorgen ervoor dat de energiekosten heel laag gehouden kunnen worden. De woningen hebben geen gasaansluiting en zijn dus volledig elektrisch dankzij de warmtepompen en zonnepanelen op het dak.

PROGNOSE OPLEVERING
De woningen zullen in april 2019 beschikbaar zijn. Je kunt dus al vanaf het voorjaar gaan wonen op deze plek.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 915 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  13

 • Status

  Verhuurd

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 64 m2 tot 68 m2

Lees meer

Woningtypes

3-Kamer Appartementen

66-68 m²

2-Kamer Appartementen

64 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape