Omschrijving

APPARTEMENTEN
Een eigen appartement langs het Merwedekanaal, op loopafstand van de Utrechtse binnenstad. Klinkt dat als een utopie voor jou? Kijk dan snel naar deze 20 compacte appartementen in Blok 3B van De Nieuwe Defensie. De nieuwe Utrechtse stadswijk wordt aan de waterkant verder uitgebreid met 96 woningen, waaronder deze 2- en 3-kamerappartementen inclusief keuken! Hier woon je tussen het fraaie groen, maar met stadsavontuur om de hoek. Kom je na een lange werkdag thuis in een oase van rust en kijk je vanaf je balkon uit op het water én naar de binnenstad. Wil je lekker een terrasje pakken of een hapje eten, dan loop je er zo naartoe! En wat helemaal mooi is: deze appartementen kunnen gefinancierd worden mét NHG. Een kans die je niet kunt laten lopen!

BUITENRUIMTE AAN DE GALERIJ
De appartementen in Blok 3B bevinden zich op de 2e, 3e en 4e verdieping en hebben de voordeur aan de galerij. Er zijn 2 typen; bij de 2-kamerappartementen biedt de ruime entreehal toegang tot alle ruimtes, bij het 3-kamerappartement kom je via de woonkamer in een 2e hal met deuren naar de slaapkamers en badkamer. Bij het laatste type bevindt de woonkamer, met basis keuken conform brochure Bruynzeel, zich aan de kant van de galerij. Hier stap je via de schuifpui naar je privé buitenruimte op de galerij, om lekker buiten te zitten met een boek, of een biertje te drinken met de buurman.

OF EIGEN BALKON
De 2-kamerappartementen hebben de slaapkamer aan de kant van de galerij. Vanuit de hal heb je verder toegang tot een separaat toilet, de badkamer én de woonkamer, met basis keuken conform brochure Bruynzeel. Verder vind je hier een technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Via de schuifpui stap je vanuit de woonkamer op het balkon, dat is gericht op het zuidoosten. Een heerlijk plekje om in alle rust de dag te starten óf af te sluiten met een goed glas wijn. In de fietsenstalling onder het complex zijn voor elk appartement overigens 2 eigen plekken en een eigen berging gereserveerd.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 355.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  56 m2

 • Aantal kamers

  2

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape