Omschrijving

Deze dubbellaagse benedenwoning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie, Utrecht (bouwnummer 37). Wees er snel bij! Dit is een van de laatste woningen in De Nieuwe Defensie blok 2 die nog beschikbaar is!

Hier woon je op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad, met de Domtoren in zicht. In een groene en kindvriendelijke omgeving, aan het water en in een nieuwe stadswijk. Deze lichte en heerlijke (stads)woning bestaat uit 2 verdiepingen en biedt ongekend veel mogelijkheden. Zo kun je de woning natuurlijk volledig gebruiken om te wonen met je gezin, maar je kunt hier ook wonen en werken eenvoudig combineren. Of samenwonen met een hulpbehoevende ouder of met de helpende hand van een eau pair / kinderoppas.

De entree van de woning bevindt zich op de begane grond, aan de straatzijde. Via de ruime entreehal met toilet vind je de trap naar de woonverdieping. Op de begane grond bevindt zich ook de ruimte die je kunt gebruiken als werkruimte of als semi-zelfstandig woongedeelte. Deze leefruimte is heeft tevens mogelijkheden voor een badkamer en of pantry / keuken. De plafondhoogte van ca. 3,3 meter hoog van de leefruimte geeft een zeer ruimtelijk- en rijk gevoel.

Leefverdieping
Via de trap bereik je de ruime en lichte woonkamer met een open keuken. Aan de straatzijde zit je het hele jaar door heerlijk in de zon in een afsluitbare loggia op het zuidwesten. Op deze woonverdieping vind je ook de 2 slaapkamers, een badkamer met douche, 2 bergingen en een vrij indeelbare ruimte. En alles is gelijkvloers!

Thuiswerkplek of zzp-kantoor?
De indeling van deze unieke (en multifunctionele) woning biedt veel opties die in standaardwoningen of appartementen veelal niet mogelijk zijn. Doordat je de verdiepingen los van elkaar kunt gebruiken kun je de benedenverdieping bijvoorbeeld inrichten als thuiswerkplek of als eigen zzp-kantoor aan huis. Geen afleiding en volledige concentratie.

Praktijk, salon of studio aan huis
Door de entree op de begane grond is een praktijk aan huis hier ook perfect. Niks huren elders, maar gescheiden wonen en werken onder 1 dak. Boven wonen en relaxen en beneden werken als bijvoorbeeld fysiotherapeut(e), yogaleraar, schoonheidsspecialiste of coach. In je eigen praktijk, salon of studio.

Familiehuis
Je kunt in deze woning natuurlijk ook samenwonen met een (of meerdere) hulpbehoevende ouder(s). De begane grond biedt namelijk alle mogelijkheden daarvoor. Je helpt elkaar, is voor iedereen gezellig en reuze praktisch. Maar een inwonende eau pair of kinderoppas die jouw gezin helpt en bij jou (half) inwoont is natuurlijk ook mogelijk. Of jouw puberdochter of -zoon die snakt naar een eigen (leef)ruimte. In deze woning is dat allemaal mogelijk!

Parkeren?
Niet onbelangrijk. Daar kunnen we kort over zijn. Dat doe je gewoon in de parkeergarage op je eigen parkeerplek. Geen gestress, geen gedoe.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.

Voor deze bijzondere woningen is ook de bouw al begonnen en hebben wij de begane grond van de woning casco uit laten voeren. Dit om jou nog (zo lang mogelijk) de vrijheid te geven om de woning in te vullen naar jouw woonwensen. Casco betekend geen (niet dragende) binnenwanden, vloerverwarming en dekvloer. Maar wel met de aansluitingen water en elektra conform bijgevoegde technische tekening. Koopsom is hierop ook aangepast, vraag bij de makelaar naar de specificaties.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 679.500 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  128 m2

 • Inhoud

  347 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2021

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape