Omschrijving

Op zoek naar een (stads)woning waar je wonen en werken kunt combineren? Praktijk, salon of studio beneden en daarboven wonen? Of waar je met jouw hulpbehoevende ouder(s) kunt samenwonen. Apart maar altijd dichtbij. Deze dubbellaagse woning van zo’n 190 m2 biedt al deze mogelijkheden.

Deze unieke en (multifunctionele) woning heeft 2 voordeuren. Zo kun je naar binnen op de begane grond, naar je praktijkruimte, salon of studio van zo’n 30 m2. Én je kunt naar binnen via het trappenhuis op de 1e verdieping als gelijkvloerse woonverdieping.

Studio, praktijk of salon

Het werkdeel van de woning biedt 2 lichte werkkamers waarvan 1 met een aansluiting voor een keuken. Daarnaast vind je er een toilet (met optie tot badkamer) en de trap naar de 1e verdieping. Dit is een ruimte die perfect is om in te richten als praktijkruimte, salon of studio (aan huis). Maar als (zzp-)kantoorruimte mag natuurlijk ook.

Familiewoning

Je kunt de begane grond natuurlijk ook inrichten als woonverdieping voor jouw hulpbehoevende ouder(s). Met aparte badkamer, toilet, woon- en slaapkamer. Apart en toch dichtbij in deze ultieme familiewoning. En je helpt elkaar, het is voor iedereen gezellig en is reuze praktisch.

Inwonende eau pair / kinderoppas

Maar een inwonende eau pair / kinderoppas die jouw gezin helpt en bij jou (half) inwoont is natuurlijk ook mogelijk. Of een puberzoon of -dochter die meer op zichzelf wil (leren) wonen? Of familieleden van ver die er met eigen privacy kunnen logeren?

De plafondhoogte van ca. 3,3 meter hoog op de begane grond geeft een zeer ruimtelijk- en rijk gevoel.

Gelijkvloers

Op de 1e verdieping vind je in deze woning een royale, speels ingedeelde woonkamer met vide en een loggia op het noordwesten. Verder vind je op deze verdieping 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een aparte toilet en een berging met daarin de aansluiting voor de wasmachine/droger. Kortom, van alle gemakken voorzien en lekker gelijkvloers.

Parkeren?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat doe je op je eigen parkeerplaat in de gemeenschappelijke garage. Geen gedoe, geen gestress.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.

Voor deze bijzondere woningen is ook de bouw al begonnen en hebben wij de begane grond van de woning casco uit laten voeren. Dit om jou nog (zo lang mogelijk) de vrijheid te geven om de woning in te vullen naar jouw woonwensen. Casco betekend geen (niet dragende) binnenwanden, vloerverwarming en dekvloer. Maar wel met de aansluitingen water en elektra conform bijgevoegde technische tekening. Koopsom is hierop ook aangepast, vraag bij de makelaar naar de specificaties.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 855.500 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  190 m2

 • Inhoud

  517 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2021

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape