Omschrijving

VOLLEDIG VERKOCHT

De Veiling fase 1 en 3 | Bouw is gestart
De opschortende voorwaarden waaraan het project moet voldoen zijn vervuld. Dit is een mooie stap vooruit! De bouw is aangevangen en de komende tijd zal er hard op de bouw worden gewerkt om tot oplevering over te gaan. Bekijk de video om een indruk te krijgen van de vorderingen van de bouw.

Laatste kans om koper te worden binnen dit fantastische project!
Het zijn de laatste 4 woningen die binnen De Veiling te koop staan. Ben je ook enthousiast over het project? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak met één van de verkopende makelaarskantoren. Wij informeren je graag in een 1e gesprek over alle mogelijkheden die de woningen te bieden hebben. Hieronder vind je de woningtypes die binnen dit plan nog te koop staan. De overige woningtypes zijn derhalve niet meer beschikbaar.
- Rijwoning van € 457.000 v.o.n.
- Appartementen vanaf € 485.000 v.o.n.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Daarnaast hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 457.000 tot € 545.000 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  149

 • Status

  Verkocht

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 112 m2 tot 156 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 94 m2 tot 244 m2

Lees meer

Woningtypes

Rij- en hoekwoningen - type E en E1

126 m²

Hoekwoningen - type G

156 m²

Appartement - type A

120 m²

Rij- en hoekwoningen - type B en B1

119 m²

Hoekwoningen - type D

113 m²

Rij- en hoekwongen - type F en F1

144 m²

Rij- en hoekwoningen - type C en C1

112 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape