Omschrijving

***VERKOCHT***

De Wij Welgelegen - 11 Koopwoningen

Patiowoningen
Ben je op zoek naar een woning met het comfort van een appartement in een levendige en diverse wijk in Utrecht? Dan is een unieke patiowoning in Welgelegen misschien iets voor jou. Op 10 mei start de verkoop van slechts 11 luxe woningen aan de rustige Schönberglaan. Deze wordt opnieuw ingericht onder andere door het planten van bomen. Er wordt maximaal gebruik gemaakt van de 62 m2 beschikbare ruimte in de basisversie, alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De patio zorgt voor veel licht in keuken, woonkamer en slaapkamer. Over de hele breedte van het huis ligt de voortuin op het zuidoosten. Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon? Heerlijk privé, want er zijn geen directe overburen.

Wil je meer ruimte? Dat kan. Kies dan voor een opbouw en deel je eigen woning in. Het is ook mogelijk om later een opbouw te plaatsen, de voorzieningen worden hiervoor al getroffen. Een ideale woning die met je mee kan groeien! De keus is aan jou.

Welgelegen
De naam van de wijk doet haar naam eer aan. Welgelegen, een jonge wijk op een prachtige plek, met alle gemakken van een stad en de ruimte van het buitenleven. Op de fiets ben je in slechts tien minuten in hartje Utrecht en het groene Park Oog in Al ligt bijna naast de deur. De wijk is verkeersluw, maar de A2 en A12 zijn snel bereikbaar. De Wij is voor iedereen, jong en oud. Gezinnen, stellen en alleengaanden wonen door elkaar. Dat maakt De Wij een levendige wijk waar je lang kan blijven wonen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 225.000 tot € 289.500 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  11

 • Status

  Verkocht

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 62 m2 tot 92 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 91 m2 tot 110 m2

 • Inhoud

  v.a. 190 m3 tot 284 m3

Lees meer

Woningtypes

Patiowoning

62 m²

Patiowoning met opbouw en terras

92 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape