Omschrijving

Inschrijftermijn is gesloten.

Heb je de inschrijving gemist? Ga dan naar de projectwebsite: forteneiland.nl/start-verkoop-forteneiland-west-fase-1/. Hier maak je nog steeds kans door jezelf in te schrijven op de reservelijst.

Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

Lunet
In de eerste fase van Forteneiland West is ook plek voor een tiental riante twee-onder-eenkapwoningen met zijaanbouw, en uiteraard een eigen oprit. De tweekappers liggen op schitterende plekken. Namelijk aan het water aan de noordkant, en aan de zuidrand tegen het park aan. Dit woningtype is met 6.30 m extra breed en dat maakt hem veelzijdig.

De Lunet heeft een klassieke U-vormige indeling op de begane grond en is ruim opgezet. Je komt binnen via de entree aan de zijkant van de woning. De hal biedt ruimte aan de technische installatie, een garderobe en een toilet. Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor een gezellige leefkeuken. En aan de voorkant van woning is plek voor een ruime zithoek. Maar wil je dit liever andersom? Dan kan dat ook!

Verder biedt type Lunet een breed scala aan opties. Kortom, met de Lunet kun je alle kanten op. En met zijn ligging aan het water of het groen, zijn dit de pareltjes van het eiland!

Handig om te weten:
- Bouwnummers 45, 46, 65 en 66 hebben een schildkap en tellen standaard ca. 164 m2 aan woonoppervlak.
- Bouwnummers 42, 43, 44, 47 en 48 hebben een langskap en tellen standaard 170 m2 aan woonoppervlak.
- Bouwnummer 41 heeft een dwarskap en telt standaard ca. 178 m2 aan woonoppervlak.
- Bouwnummers 41 t/m 44 en 65 en 66 grenzen met hun achtertuin (N/O) aan het water
- Bouwnummers 45 t/m 48 hebben een tuin op het zuidwesten en grenzen aan het park

Waarom Lunet zo leuk is:
- De standaard glazen pui aan de achterzijde brengt veel licht in de woonkamer
- Klassieke U-vormige indeling met een ruime woonkamer en een woonkeuken aan de voor- of achterzijde
- Op de eerste verdieping vind je standaard drie slaapkamers en een badkamer
- Voor de zolderverdieping zijn verschillende indelingsvarianten gemaakt, afhankelijk van de kapvorm
- Het hele jaar door heerlijk comfortabel door de vloerverwarming- én koeling op de begane grond
en eerste verdieping
- Een slaap- en badkamer op de begane grond behoort hier tot de mogelijkheden
- Bij bouwnummers 41, 42, 47 en 48 is een erker aan de voorzijde mogelijk. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk , maar ook een heel charmant effect

Locatie
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Welke woning kies jij?
Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Zo komen er tiny houses, ruime eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen, mooie tweekappers én levensloopgeschikte woningen. Naast keuzes in woningtypen heb je uiteraard ook nog alle ruimte om jouw woning helemaal naar wens te maken met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers en het vergroten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, Forteneiland West wordt heerlijk wonen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 558.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 164 m2 tot 178 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape