Omschrijving

***VERKOCHT***

Parijsch: Forteneiland West - 62 Koopwoningen

SCHRIJF JE IN ALS RESERVEKANDIDAAT
Heb je de inschrijving gemist? Ga dan naar de projectwebsite: forteneiland.nl/start-verkoop-forteneiland-west-fase-1/. Hier maak je nog steeds kans door jezelf in te schrijven op de reservelijst.
Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

Locatie
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Welke woning kies jij?
Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Zo komen er tiny houses, ruime eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen, mooie tweekappers én levensloopgeschikte woningen. Naast keuzes in woningtypen heb je uiteraard ook nog alle ruimte om jouw woning helemaal naar wens te maken met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers en het vergroten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, Forteneiland West wordt heerlijk wonen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 260.000 tot € 575.000 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  62

 • Status

  Verkocht

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 82 m2 tot 178 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 86 m2 tot 410 m2

 • Inhoud

  v.a. 307 m3 tot 654 m3

Lees meer

Woningtypes

Poortwachter

143-146 m²

Redoute

102-108 m²

Tiny House Tamboer

82 m²

Loevestein

155-166 m²

Ronduit

118-132 m²

Lunet

164-178 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape