Omschrijving

Inschrijftermijn is gesloten.

Heb je de inschrijving gemist? Ga dan naar de projectwebsite: forteneiland.nl/start-verkoop-forteneiland-west-fase-1/. Hier maak je nog steeds kans door jezelf in te schrijven op de reservelijst.

Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

Tiny House Tamboer
Ben je alleen of met zijn tweeën? Dan is Tiny House Tamboer echt iets voor jou. Deze Tiny Houses zijn met 3,90 meter net iets breder dan de Tiny Houses op Forteneiland Oost, en komen op 3 plekken in de wijk terug.

Type Tamboer past perfect bij de sfeervolle en robuuste architectuur van Forteneiland en heeft dezelfde kwaliteiten als z’n grotere broers in het plan. De stoere maar functionele opzet van Forteneiland wordt in de indeling van de woning doorgezet. Zo is de keuken woningbreed. De perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden! En, jouw eerste eigen huis heeft ook een fijne tuin. Zie je al voor je hoe je hier zomers uitgebreid kunt bbq’en? Of misschien wil je in je ligstoel relaxed een boek lezen. Dit is jouw plek, dus jij bepaalt! De woning is praktisch ingedeeld. Via de voordeur stap je direct de leefkeuken binnen. De woonkamer aan de achterzijde biedt genoeg ruimte voor een gezellige zithoek. Wil je meer ruimte? Dan kun je optioneel kiezen voor een uitbouw van 1.20 m. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een compacte badkamer. Op de zolder heb je genoeg ruimte voor opslag en bijvoorbeeld een mooie werk- of gameplek. Ook vind je hier de aansluiting voor je wasmachine.

Waarom de Tiny Houses zo leuk zijn:
- Knusse woning met ca. 82 m² woonoppervlakte
- Achter de voordeur van deze woning zit de
gezellige leefkeuken met groot raam voor extra
lichtinval
- In de lichte woonkamer is ruimte genoeg voor een
gezellige zithoek
- Op de eerste verdieping vind je 2 woning-brede
slaapkamers en een compacte badkamer
- Zeer energiezuinig en gasloos, dus helemaal
toekomstproof
- Achterin de tuin heb je een eigen berging
Ruimte genoeg voor een paar fietsen en
bijvoorbeeld je gereedschap

Locatie
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 260.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  82 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape