Omschrijving

** DE BOUW IS REEDS AANGEVANGEN ** Update 14 februari 2023
De omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk en de start bouw is aangevangen, waardoor deze onzekerheid is weggenomen. Hierdoor heb je niet te maken met een lange geldigheidsduur van je hypotheekofferte. Daarbij komt kijken dat je óók nog in de mogelijkheid bent om de woning (deels) naar wens en smaak af te werken. Het e.e.a. zal afhankelijk zijn van de stand van de bouw.

Laatste beschikbare vrijstaande woning - bouwnummer 11
Wil je ruim en groots wonen in Culemborg, omringd door het groen en in een project waar veel aandacht is besteed aan ecologie en duurzaamheid? Dan is deze woning mogelijk wel iets voor jou!

De omgeving
In het kleinschalige en exclusieve buurtje Le Jardin verrijst binnenkort in het levendige Parijsch. Wonen in Parijsch betekent natuur in de buurt en de stad om de hoek. Je woont avontuurlijk nabij de Lek. De Uiterwaarden liggen aan je voeten. Met een half uurtje ben je op de Utrechtse Heuvelrug. Culemborg heeft ook de beschikking over een eigen treinstation. Binnen 20 minuten sta je op Utrecht Centraal of binnen 30 minuten in Den Bosch. Pak je liever de auto? Je bent zo op de A2, A15 of A12.

Indeling woning:
Begane grond: entree aan de zijkant, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, kastruimte en toilet. Toegang tot de, aan de voorzijde liggende, royale woonkamer met uitkijk op de fijne voortuin. Zowel de begane grond alsmede de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van vloerverwarming middels een warmtepomp. Wat voor de zomermaanden ook erg aangenaam is, aangezien deze ook kan koelen. Aan de achterzijde bevindt zich de opstelplaats van de ruime leefkeuken, die standaard is voorzien van een aanbouw van 2.40 meter, met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is niet in de koopsom inbegrepen en kan naar eigen zeggen en smaak worden uitgekozen. Daarnaast biedt de garage op eigen terrein zeer veel opbergruimte en er is tevens ruimte voor twee auto's op de eigen oprit.

Eerste verdieping: op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet gesitueerd. Ook de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming middels de warmtepomp. De badkamer ligt aan de overloop en beschikt over een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, ligbad en een elektrische radiator voor aanvullende verwarming.

Tweede verdieping: via de vaste trap bereik je de tweede verdieping welke ruimte geeft aan twee ruime onbenoemde ruimtes die beide voorzien zijn van een dakraam, een technische ruimte en voldoende berging ruimte.

** De volledige afwerkstaat in de basis, ook wel de technische omschrijving genoemd, is digitaal op te vragen bij de verkopende makelaarskantoren. Dit geldt ook voor alle andere verkoopstukken. **

** Voor nadere informatie over het project, bekijk ook de projectwebsite: lejardinparijsch.nl. **

Planning
- Prognose oplevering vanaf: 4e kwartaal 2023

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 933.500 tot € 933.500 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  34

 • Status

  Verkocht

 • Start bouw

  2023-01-23

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  186 m2

 • Perceeloppervlakte

  533 m2

Lees meer

Woningtypes

Papillon

Start bouw: maandag 23 januari 2023
Van € 940.500,- tot € 940.500,- v.o.n.
186 m²
1 woning(en)

Coccinelle

Start bouw: maandag 23 januari 2023
162-169 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape