Omschrijving

Wil je ruim en groots wonen in Culemborg, omringd door het groen en in een project waar veel aandacht is besteed aan ecologie en duurzaamheid? Dan is deze woning mogelijk wel iets voor jou! Binnen het nieuwbouwproject Le Jardin is er nog slechts één vrijstaande woning (bouwnummer 11) beschikbaar in de levendige woonwijk Parijsch. Wonen in Parijsch betekent natuur in de buurt en de stad om de hoek. Je woont avontuurlijk nabij de Lek. De Uiterwaarden liggen aan je voeten. Met een half uurtje ben je op de Utrechtse Heuvelrug. Culemborg heeft ook de beschikking over een eigen treinstation. Binnen 20 minuten sta je op Utrecht Centraal of binnen 30 minuten in Den Bosch. Pak je liever de auto? Je bent zo op de A2, A15 of A12.

De bouw is reeds aangevangen
De omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk en de start bouw is reeds aangevangen, waardoor deze onzekerheid is weggenomen. Hierdoor heb je niet te maken met een lange geldigheidsduur van je hypotheekofferte. Daarbij komt kijken dat je óók nog in de mogelijkheid bent om de woning (deels) naar wens en smaak af te werken. Het e.e.a. zal afhankelijk zijn van de stand van de bouw. Naar verwachting wordt de woning in Q4 2023 opgeleverd.

Indeling woning bouwnummer 11:
Begane grond: entree aan de zijkant, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, kastruimte en toilet. Toegang tot de, aan de voorzijde liggende, royale woonkamer met uitkijk op de fijne voortuin. Zowel de begane grond alsmede de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van vloerverwarming middels een warmtepomp. Wat voor de zomermaanden ook erg aangenaam is, aangezien deze ook kan koelen. Aan de achterzijde bevindt zich de opstelplaats van de ruime leefkeuken, die standaard is voorzien van een aanbouw van 2.40 meter, met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is niet in de koopsom inbegrepen en kan naar eigen zeggen en smaak worden uitgekozen. Daarnaast biedt de garage op eigen terrein zeer veel opbergruimte en er is tevens ruimte voor twee auto's op de eigen oprit.

Eerste verdieping: op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet gesitueerd. Ook de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming middels de warmtepomp. De badkamer ligt aan de overloop en beschikt over een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, ligbad en een elektrische radiator voor aanvullende verwarming.

Tweede verdieping: via de vaste trap bereik je de tweede verdieping welke ruimte geeft aan twee ruime onbenoemde ruimtes die beide voorzien zijn van een dakraam, een technische ruimte en voldoende berging ruimte.

Bij belangstelling plannen we graag een vrijblijvende afspraak in op kantoor om het project toe te lichten.

** De volledige afwerkstaat in de basis, ook wel de technische omschrijving genoemd, is digitaal op te vragen bij de verkopende makelaarskantoren. Dit geldt ook voor alle andere verkoopstukken. De artist impressions van de verdiepingen zijn puur om een indruk te krijgen van de ruimte van de basiswoning. In verband met het verstrijken van de sluitingsdata van het meerwerk zijn er reeds opties doorgevoerd die verplicht afgenomen dienen te worden. Dit is reeds in de koopsom inbegrepen en is terug te vinden op de verkooptekeningen **

** Voor nadere informatie over het project, bekijk ook de projectwebsite: lejardinparijsch.nl. **

Planning
- Prognose oplevering vanaf: Q4 2023

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 933.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  186 m2

 • Aantal kamers

  6

 • Aantal slaapkamers

  5

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape