Omschrijving

***VERKOCHT***

Picaz - 38 Koopappartementen

Nieuwbouwcomplex Picaz
In het levendige Leidsche Rijn staat binnen enkele maanden het aansprekende appartementencomplex Picaz. Het complex heeft een klassiek-chique uitstraling door het buitengewone gebruik van afwijkende formaten metselstenen met een elegante kleurstelling. De combinatie van de metselstenen met geanodiseerde bronskleurige kozijnen geeft het gebouw een warme uitstraling. Met het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige materialen staat het complex garant voor betrouwbaar wooncomfort.

Alle appartementen hebben een schitterende natuurlijke lichtinval door de royale raampartijen. Het uitzicht is zowel landelijk aan de zuid/westzijde als stedelijk op het noorden/oosten. Op de begane grond heeft elk appartement zijn eigen privé parkeerplaats en privé berging voor het veilig stallen van fietsen. De gezamenlijke tuin met speeltuin is ingericht als gastvrije ontmoetingsplaatsen voor speelse ontspanning. En met de drie geavanceerde liften zijn alle vier de verdiepingen vanuit de smaakvolle entree direct te bereiken.

Appartementencomplex Picaz bestaat uit 62 appartementen en 3 commerciële bedrijfsruimtes. Vijfentwintig appartementen zullen in de vrije sector voor verhuur worden aangeboden. De overige 37 appartementen waarvan 9 woon-werkappartementen en de 3 commerciële bedrijfsruimtes worden te koop aangeboden.

LOCATIE
Appartementencomplex Picaz is gelegen aan de Pablo Picassostraat in de wijk Het Zand in de Leidsche Rijn te Utrecht. Deze wijk is zeer in trek en met name geliefd bij starters op de woningmarkt. De locatie is namelijk een perfecte uitvalbasis. Zo is Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum met winkels, horecagelegenheden en zelfs een bioscoop op 5 minuten fietsen. Supermarkten en drogisterijen liggen op loopafstand in het gezellige winkelcentrum Terwijde. En het uitlaten van de hond, sporten, wandelen en fietsen kan op een paar minuten lopen in het Maximapark.

Ook het station Utrecht Terwijde voor het gebruik van openbaar vervoer ligt op loopafstand. En met de auto is de snelweg A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. Vanuit Picaz is ook het gezellige centrum van Utrecht goed te bereiken. Met de fiets in nog geen 20 minuten en met de trein vanaf station Terwijde slechts in 7 minuten.

Logisch dat Picaz in de Leidsche Rijn wordt genoemd als een van de beste locaties van de huidige Utrechtse nieuwbouwcomplexen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 457.000 tot € 457.000 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  38

 • Status

  Verkocht

 • Start bouw

  2021-01-28

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  121 m2

 • Inhoud

  v.a. 363 m3 tot 363 m3

Lees meer

Woningtypes

B - Simpatico

Start bouw: donderdag 28 januari 2021
87 m²

Woon-Werk

Start bouw: donderdag 28 januari 2021
115-134 m²

D - Generoso

Start bouw: donderdag 28 januari 2021
93 m²

C - Magnifico

Start bouw: donderdag 28 januari 2021
96 m²

A - Atractivo

Start bouw: donderdag 28 januari 2021
98 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape