Omschrijving

***VERKOCHT***

Your Us 15 - 24 Koopappartementen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht op 15 minuten fietsen van het centrum dan zou je zo maar hier je favoriete huis kunnen vinden. In Your Us 15 new build komen 22 grote nieuwbouw eengezinswoningen met wel 6 slaapkamers. De tuinen zijn diep en liggen gunstig op de zon, de ramen zijn groot en de architectuur is modern. En als je wat bijzonders wilt dan zijn er 2 op de hoek gelegen 'specials', de XL-woningen. Deze hebben 3 grote slaapkamers, een werkkamer op de begane grond en 2 heerlijke dakterassen.

Het woningaanbod van nieuwbouw eengezinswoningen
De nieuwbouwwoningen worden in twee L-vormige blokken gebouwd. Van het type L zijn er 16 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 eindwoningen met drie volledige woonlagen en een woonoppervlakte van 130 m². Met zijn 6 slaap-/werkkamers is deze woning heel geschikt voor grote gezinnen.

De XL-woningen van Your Us 15 new build
Zoek je iets bijzonders? Laat dan je licht eens schijnen op de 2 specials van 153 m². Deze type XL woningen zijn hoekwoningen met een heel grote woonkamer en een werk- of speelkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een geweldig dakterras op het zuidoosten. Op de 2e verdieping is nog een grote kamer. Door het ontbreken van een schuin dak is ook de bovenste woonlaag volledig bruikbaar. En het fijne is… hier vind je nog een dakterras.

Een L-woning met een tuin en nooit een parkeerprobleem
Een groot huis, met een lekkere voor- en achtertuin en voldoende parkeerplaats in de straat. Het is bijna on-Utrechts, maar het kan dus wel als je kiest voor Kanaleneiland. De hoekwoningen staan op een extra grote kavel en hebben ook nog eens een zijtuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten en -westen, en het noordoosten, dus je geniet altijd van de zon. Op het grote dakterras van de specials is het ook goed toeven. Nodig je vrienden uit voor een gezellige bbq. Iedereen heeft een separate berging voor de fietsen en tuinspullen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 327.500 tot € 369.500 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  24

 • Status

  Verkocht

 • Start bouw

  2018-06-01

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 130 m2 tot 153 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 107 m2 tot 280 m2

 • Inhoud

  v.a. 415 m3 tot 480 m3

Lees meer

Woningtypes

Hoekwoning

Start bouw: vrijdag 01 juni 2018
153 m²

Tussenwoning

Start bouw: vrijdag 01 juni 2018
130 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape