Omschrijving

***VERHUURD***

Your Us - 70 Huurappartementen

INSCHRIJVEN
Als je interesse hebt in een huurappartement aan de Auriollaan in Your Urban Space, dan dien je het inschrijfformulier volledig in te vullen en deze met alle gevraagde bijlagen (zie checklist) in te leveren bij de Brecheisen Makelaars via mail, post of door een en ander persoonlijk langs te brengen.

Welkom in Your Urban Space!
Zoeken jullie een mooi huurappartement? Ga je op jezelf wonen of vorm je al een klein gezin? In alle gevallen kun je slagen voor een huurappartement in Your Urban Space. Het aanbod is gevarieerd. Er zijn 3- en 4-kamerappartementen op de begane grond met een heerlijke voor- en achtertuin en diverse 3- en 4-kamerappartementen met een fijn balkon op de verdiepingen. Niet elk balkon is hetzelfde, dus kies je favoriet.

AURIOLLAAN
De 4-kamerappartementen aan de Auriollaan van circa 74 tot 76.5 m2 beschikken allen over een balkon. Deze appartementen zijn veelal gelijk te betrekken of op korte termijn.

YOUR URBAN SPACE
In Your Urban Space komen in totaal 252 royale huurappartementen die zijn verdeeld over vier gebouwen. Deze gebouwen worden gefaseerd verbouwd en verhuurd. Steeds als een gebouw bijna klaar is, starten we met de verhuur. Elk gebouw ligt aan een groene binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken.
“Even snel een boodschap doen als je uit je werk komt, op zaterdagochtend koffie drinken om de hoek, een nieuw boek halen bij de bieb, met de bus naar de stad of rondje hardlopen langs het kanaal of in het park. Your Urban Space is de perfecte uitvalsbasis.
Park Transwijk ligt om de hoek. Hier kun je ontspannen met vrienden, hardlopen of naar de stadsboerderij. Nog leuker wordt het als er weer een festival of concert is. Het bevrijdingsfeest mag je niet missen! En het mooie is, vanaf het park loop je in een paar minuten naar huis.”

OPLEVERINGSNIVEAU
De huurappartementen worden turn-key opgeleverd. Helemaal af dus! De appartementen hebben een splinternieuwe keuken, toilet en badkamer en alle binnendeuren worden vervangen. Daarbij zijn de wanden behangen met scan behang. Je hoeft alleen nog een vloer te leggen en als je wilt kun je óók dat via ons regelen, via Alfavloeren. Voorbeelden van vloeren en de projectaanbiedingen liggen voor je klaar in de modelwoning.

Energielabel A! De huurappartementen worden zo grondig gerenoveerd dat ze als nieuw zijn. De gevels, het dak, de ramen en kozijnen, de balkons, het sanitair, de keuken, de verwarming en de ventilatie zijn aangepakt. Op zo’n manier dat zelfs energielabel A is bereikt! Heel energiezuinig dus.

PROGNOSE OPLEVERING
De huurappartementen aan de Auriollaan worden per portiek opgeleverd, prognose is vanaf februari tot april 2017. De huren gaan per de 1e en de 15e van de maand in, afhankelijk van het oplevermoment.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 775 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  70

 • Status

  Verhuurd

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 56 m2 tot 77 m2

 • Inhoud

  v.a. 150 m3 tot 200 m3

Lees meer

Woningtypes

1.2 1e verdieping

75 m²

3.2 3e verdieping

75 m²

4.1 4e verdieping

74 m²

2.1 2e verdieping

76 m²

4.2 4e verdieping

74 m²

Type 0.1 Begane grond

56 m²

3.1 3e verdieping

76 m²

1.1 1e verdieping

76 m²

Type 0.2 Begane grond

56 m²

2.2 2e verdieping

75 m²
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape