Omschrijving

WAAROM ‘‘KORENMOLEN’’ VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Geschikt voor zowel eigen gebruik en/of een goede belegging.
2. Goede bereikbaarheid
3. Voldoende parkeergelegenheid
4. Gevlinderde betonvloer op de begane grond
5. Uitstekende vloer-, gevel-, dak- en glasisolatie (BENG-norm)

LOCATIE
Bedrijventerrein “Korenmolen” te Wesepe.

ALGEMEEN
Binnenkort wordt gestart met de realisatie van een hoogwaardig en traditioneel gebouwd bedrijfsverzamelgebouw via het High Executive concept.
De High Executive bedrijfsgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit en de BENG norm. De hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze maken dat dit
High Executive bedrijfsgebouw helemaal klaar is voor de toekomst.
De bedrijfsunits zijn tevens onderling te koppelen zodat u de ruimte geheel naar eigen wens kunt samenstellen.
De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers maar bieden ook uitstekende rendementskansen en mogelijkheden voor beleggers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het project is gelegen op bedrijventerrein Korenmolen, te Wesepe aan de N348 tussen Raalte en Deventer. Ook de A1 en de A50 zijn makkelijk te bereiken.

OVERZICHT UNITS
Unit 1 (hoek) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 112.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 2 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 3 en 4 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 5 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 98.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 6 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 107.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 7 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 107.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 8 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom €82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 9 en 10 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) geen verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom €59.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 11 (tussenunit) - BESCHIKBAAR
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 98.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 12 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 112.750,- ex. BTW v.o.n.

Het project bestaat uit 12 casco bedrijfsunits met een oppervlakte van ca 75 m² tot 90 m².

Overige maatvoeringen zijn in overleg mogelijk. De maatvoering van de units kan naar eisen en wensen van koper(s) in overleg vergroot dan wel gewijzigd worden gedurende de optieperiode dan wel voor de onverkochte units.

De beschikbaarheid van de units is aan wijzigingen onderhevig. Opties kunnen in overleg worden verleend.

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W. en vrij op naam. Er is geen rente over de grondprijs verschuldigd en de koopsommen zijn inclusief notariskosten voor de overdracht. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van verkoper.

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.?

MANDELIG GEBIED
Het gebied rondom het gebouw zal in een mandeligheid worden uitgegeven. Elke koper wordt mede-eigenaar van het mandelige gebied en dient voor het onderhoud en instandhouding bij te dragen in de jaarlijkse lasten.

PARKEREN
Op het mandelige (gemeenschappelijke) terrein zullen per unit parkeerplekken worden toegewezen zoals weergegeven bij het overzicht van de bouwnummers en de units.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor dit onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van deze Vereniging van Eigenaren.

De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn o.a.:

• Het totale beheer van de gemeenschappelijke zaken van het mandelig gebied;
• Reservering voor onderhoud, dak, opstalverzekering en andere gemeenschappelijke zaken;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Bij de overdracht van de bedrijfsunit kan koper een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd zijn. De daaropvolgende periodieke bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld.

BESTEMMING EN GEBRUIK
In het vigerend bestemmingsplan is de locatie aangeduid met categorie C. Op de gronden met de aanduiding categorie C zijn uitsluitend bedrijven toegestaan die zijn genoemd in categorieën 1, 2 en 3 van de lijst van bedrijven, en uitsluitend opslag en installaties, voor zover de daarbij behorende grootste afstand niet meer bedraagt dan 50 meter.

U toetst zelf of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan van de gemeente.

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mo- gelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. U kunt de afbouw natuurlijk ook uitbesteden aan de aannemer. De aannemer is zeer ervaren in turnkeyprojecten en kan uw bedrijfsunit volledig naar wens afbouwen.

Het High Executive Concept:
• Betonnen dak (voldoet ruimschoots aan brandweereisen en geschikt voor eenvoudige plaatsing van warmtepomp, airco-unit of zonnepanelen)
• Betonnen monoliet gevlinderde begane grondvloer voorzien van kruipruimte
• Kalkzandsteen scheidingswanden (ca. 21cm dik)
• Betonnen verdiepingsvloer (met uitzondering van unit 9 en 10)
• Ruime eigen parkeergelegenheid
• Kunststof en/of aluminium kozijnen
• Meterkast inclusief water- en elektrameter
• Sectionaaldeur (handbedienbaar) +/- 3,20m1 hoog;
• Dichte trap met onderkwart (met uitzondering van unit 9 en 10).

BOUWPROCES
Zodra zowel de omgevingsvergunning is verleend en circa 75% van de units zijn verkocht wordt met de bouw van dit project gestart. De verwachting is dat na de bouwvak kan worden gestart met de bouw.

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST
In de op te maken koop-/aannemingsovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koop-/aannemingsovereenkomst en de akte van levering die bepalingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

OPTIEVERLENING / ZEKERHEIDSSTELLING
Vrijblijvende opties kunnen voor een beperkte periode in overleg worden verleend. Zodra partijen met elkaar overeenstemming hebben bereikt wordt de optie omgezet in een koop die zal worden vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst. Binnen 10 dagen na ondertekening van deze koop-/aannemingsovereenkomst dient een waarborgsom van 10% van de koopsom gestort te worden bij de notaris. In plaats van deze waarborgsom kan koper een bankgarantie stellen. Tot die tijd behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor de indeling van de units te kunnen wijzigen.

NOTARISKANTOOR
Verkoper zal notariskantoor Pot & Koekoek te Ermelo opdracht geven om de juridische documentatie en afwikkeling te verzorgen.

BIJZONDERHEDEN
• De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met de ontwikkelaar en de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige adresnummers. De gemeente kent deze adresnummers toe.
• Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen.
• De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk en worden gevestigd in een leveringsakte.
• De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voor- geschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.
• Bedrijfsmatige investeerders komen mogelijk in aanmerking voor investeringsaftrek. Voor verdere informatie dient u uw financieel adviseur te raadplegen.
• Wanneer de bedrijfsunit wordt aangekocht voor eigen gebruik van de onderneming (of in combinatie met een beperkt deel verhuur aan derden) en wanneer de bedrijfsstructuur een eenmanszaak, VOF of BV betreft, kan FinaForte voorzien in bedrijfshypotheken voor kopers in de nieuwbouwprojecten van Invest Projects. Tot 90% van de marktwaarde kan gefinancierd worden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Status

  Verkocht

 • Aanvaarding

  In overleg

Bouwvorm & Onderhoud

 • Hoofdfunctie

  Bedrijfsruimte

 • Soort bouw

  Bestaande bouw

Indeling

 • Oppervlakte bedrijfsruimte

  ca. 915 m2

 • Woonruimte

  Geen woonruimte aanwezig

Overig

 • Onderhoud binnen

  Uitstekend

 • Onderhoud buiten

  Uitstekend

Lees meer

Plattegronden

In de buurt

Toon mij
  Toon filters

   Er zijn nog meer plekjes te ontdekken

   Jouw plekje vinden in de provincie Utrecht, daar zetten we ons bij Brecheisen iedere dag opnieuw met veel enthousiasme voor in. Onderstaand een greep uit onze huidige aanbod.

   Beschikbaar

   Leidsche rijn centrum* Ong
   Utrecht

   € 175,- per m² per jaar

   3162 m2
   Winkelruimte
   Beschikbaar

   Bisonspoor Ong
   Maarssen

   € 200,- per m² per jaar

   2811 m2
   Winkelruimte
   Beschikbaar

   De molen 77
   Houten

   € 1.500,- per maand

   713 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Savannahweg 60
   Utrecht

   € 7.475,- per jaar

   115 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Archimedesbaan 12 - 14
   Nieuwegein

   € 50.000,- per jaar

   780 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Steinhagenseweg 2a t/m 2n Ong
   Woerden

   € 120,- per m² per jaar

   1451 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Savannahweg 19
   Utrecht

   € 225.000,- per jaar

   1913 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Alendorpstraat 7
   Utrecht

   € 198.000,- per jaar

   1149 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Layers vianen mijlweg 9 Ong
   Vianen

   € 230.000,- v.o.n.

   3148 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Schouwstede 1 - e
   Nieuwegein

   € 125,- per m² per jaar

   243 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Schouwstede 1 - f
   Nieuwegein

   € 125,- per m² per jaar

   181 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Schouwstede 1 - b
   Nieuwegein

   € 125,- per m² per jaar

   155 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Gelderlandhaven 5 - d
   Nieuwegein

   € 125,- per m² per jaar

   250 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Gelderlandhaven 5 - c
   Nieuwegein

   € 750,- per maand

   60 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Gerbrandystraat 20 Ong
   Utrecht

   € 27.450,- per jaar

   122 m2
   Winkelruimte
   Beschikbaar

   Mississippidreef 93, 95a en 95b Ong
   Utrecht

   € 65.000,- per jaar

   820 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Radonweg 1-10 * Ong
   Utrecht

   € 99,- per m² per jaar

   1696 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Burgemeester reigerstraat 89
   Utrecht

   € 205,- per m² per jaar

   1123 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Hoefslag 11 - 13
   Vianen

   € 2.875.000,- k.k.

   1525 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Loerikseweg 5
   Houten

   € 25.000,- per jaar

   130 m2
   Winkelruimte
   Beschikbaar

   Maliesingel 16 B
   Utrecht

   € 65.000,- per jaar

   269 m2
   Kantoorruimte
   Beschikbaar

   Arkansasdreef 20
   Utrecht

   € 3.500,- per maand

   551 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Elektronweg 26-28 box 165 Ong
   Utrecht

   € 365,- per maand

   32 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Laan van sofia 27
   Utrecht

   € 29.400,- per jaar

   89 m2
   Winkelruimte
   Beschikbaar

   Weerdsingel o.z. 42-44 & duifstraat 24-26 * Ong
   Utrecht

   € 2.850.000,- k.k.

   2074 m2
   Belegging
   Beschikbaar

   Archimedesbaan 12 6
   Nieuwegein

   € 32.500,- per jaar

   368 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Strijkviertel 46 E
   De meern

   € 1.800,- per maand

   190 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Proostwetering 26 28
   Utrecht

   € 55.000,- per jaar

   441 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Gietijzerstraat 2 72
   Utrecht

   € 38.000,- per jaar

   312 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Elektronweg 26-28 box 146 Ong
   Utrecht

   € 63.500,- k.k.

   32 m2
   Bedrijfsruimte
   Beschikbaar

   Overvliet 40
   Utrecht

   € 1.650,- per maand

   168 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Proostwetering 27 C
   Utrecht

   € 36.000,- per jaar

   312 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Einsteinbaan 4
   Nieuwegein

   € 115,- per m² per jaar

   2102 m2
   Kantoorruimte
   Verhuurd

   Wetering 9 Oud
   Vleuten

   € 206,- per m² per jaar

   96 m2
   Kantoorruimte
   Verhuurd

   Ringveste 1
   Houten

   € 49.000,- per jaar

   700 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Vreelandseweg 5
   Hilversum

   € 195.000,- per jaar

   2208 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Amsterdamsestraatweg 580
   Utrecht

   € 2.975,- per maand

   337 m2
   Winkelruimte
   Verhuurd

   Reactorweg 9 * Ong
   Utrecht

   € 90,- per m² per jaar

   314 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Proostwetering 27 J
   Utrecht

   € 38.000,- per jaar

   430 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Nebraskadreef 21
   Utrecht

   € 59.000,- per jaar

   820 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Californiëdreef 17k en 17l Ong
   Utrecht

   € 3.750,- per maand

   221 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Handelsweg 4 A
   Maarssen

   € 28.500,- per jaar

   306 m2
   Bedrijfsruimte
   Verhuurd

   Damzigt 22 C-d
   De meern

   € 2.750,- per maand

   300 m2
   Bedrijfsruimte
   Verkocht

   Veldzigt 18
   De meern

   € 975.000,- k.k.

   1186 m2
   Bedrijfsruimte
   Verkocht

   De liesbosch 4 E-f
   Nieuwegein

   € 525.000,- k.k.

   355 m2
   Belegging
   Verkocht onder voorbehoud

   Layers vianen unit 18 Ong
   Vianen

   prijs op aanvraag

   Bedrijfsruimte
   Bezichtiging aanvragen

   Bezichtiging aanvragen

   1e optie*

   2e optie*

   3e optie*

   menu-shape